Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sławomir, Janusz kumpel Grażyny Wiśniewski Tomasz Szymanski Jan Maryjan XY YZ arkadiusz krosnowski boj fra oszlo Dawid Kardas Łukasz Ch no wear All_is_well pasiastyn (1371 niezalogowanych)
106 Postów
XY YZ
(Watrobka89)
Początkujący
Za komuny za nic nie musiałeś płacić bo nic nie było
tu też jest mało ;]
przykład alkoholu, którego nie można kupić jest czystym przykładem wolności i swobody, o której napisałem wyżej. Ewidentnie masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Zostawię Cię już w spokoju bojku... czy może lepiej chłopczyku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
napisał:
Za komuny za nic nie musiałeś płacić bo nic nie było
tu też jest mało ;]
przykład alkoholu, którego nie można kupić jest czystym przykładem wolności i swobody, o której napisałem wyżej. Ewidentnie masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Zostawię Cię już w spokoju bojku... czy może lepiej chłopczyku...

...wolnośc i swobodę to bedziesz miał wtedy jak
...każą ci jechac do domu po 37,5 tygodniowo
...żebys odpoczął
...i to jes wolność!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów

(torsdag4)
Początkujący
Jak kupujesz cokolwiek z darmowa przesylka to sprzedawca nie podaje wartosci i mozesz jakoklwiek wartosc, ja tak kupuje duzo rzeczy na ebay, mniejsze rzeczy do skrzynki a wieksze z awizem na poczcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów
XY YZ
(Watrobka89)
Początkujący
torsdag4 napisał:
Jak kupujesz cokolwiek z darmowa przesylka to sprzedawca nie podaje wartosci i mozesz jakoklwiek wartosc, ja tak kupuje duzo rzeczy na ebay, mniejsze rzeczy do skrzynki a wieksze z awizem na poczcie

Dzięki wielkie. No to jasne już
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
torsdag4 napisał:

Raz zatrzymali mi przesylke na toll i zarzadali jakiegos dowodu ile zaplacilem i przyslali nawet formularze do oclenia. Wiedza , ze sprzedajacy pisza kwoty zanizone na naklejkach celnych. Wyslalem im potwierdzenie przelewu , i jako ze kwota byla w ramach wolnej od podatku nic wiecej nie musialem robic.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów
XY YZ
(Watrobka89)
Początkujący
karsk napisał:
torsdag4 napisał:
Raz zatrzymali mi przesylke na toll i zarzadali jakiegos dowodu ile zaplacilem i przyslali nawet formularze do oclenia. Wiedza , ze sprzedajacy pisza kwoty zanizone na naklejkach celnych. Wyslalem im potwierdzenie przelewu , i jako ze kwota byla w ramach wolnej od podatku nic wiecej nie musialem robic.
Pozdrawiam

Aaa. czyli sprawdzają ale nie zawsze... ? Większa szansa, że sprawdzą czy mniejsza? ;p

na eBay ten "import charges" to jest to co Toll zabiera czy to jest coś innego ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
napisał:
Aaa. czyli sprawdzają ale nie zawsze... ? Większa szansa, że sprawdzą czy mniejsza? ;p
na eBay ten "import charges" to jest to co Toll zabiera czy to jest coś innego ?

Jezeli placisz wlacznie z "import charges" to masz juz olacone clo. Czyli tylko idziesz do punktu i odbierasz.
Czyli, jezeli wysylka jest przez Global Shipping Programme to wiecej juz nic nie placisz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
106 Postów
XY YZ
(Watrobka89)
Początkujący
Elise napisał:
napisał:
na eBay ten \"import charges\" to jest to co Toll zabiera czy to jest coś innego ?

Jezeli placisz wlacznie z \"import charges\" to masz juz olacone clo. Czyli tylko idziesz do punktu i odbierasz.
Czyli, jezeli wysylka jest przez Global Shipping Programme to wiecej juz nic nie placisz.

Wszystko jasne. Dzięki śliczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(WarmiaIMazury)
Nowicjusz
Mają ludzie problemy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok